Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Skeyndor Premium Lines

een doorbraak in de strijd tegen huidveroudering

Onder de Premium Lines hebben we 4 verzorgingen, de Eternal, Corrective, Global Lift en Timeless.

 

ETERNAL (vanaf 25 jaar) gaat de strijd aan met vroegtijdige huidveroudering en verlengt de jeugdigheid van de huid.
De Eternal producten, op basis van stamcel nano-liposomen uit planten, stimuleren de opperhuidstamcellen en geven de huid haar verloren volume terug. Verrijkt met hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht zorgen de producten op heel korte termijn voor een ontspannend effect. Hierdoor worden alle tekenen van vroegtijdige huidveroudering efficiënt bestreden en blijft uw huid zichtbaar langer jong.

 

GLOBAL LIFT [ProGEN-in] (vanaf 30-35 jaar) is de eerste globale cosmetische lifting die de vormen van het gelaat herdefinieert.
Global lift is een exclusieve technologie, ontwikkeld door Skeyndor en gebasseerd op anti-veroudering markertherapieën. Dit is een innovatieve globale strategie ter bestrijding van ouderdomsverschijnselen, ontworpen om de gelaatscontour te herstellen, het volume terug te krijgen en de onderkin, karakteristiek voor de rijpere, verslapte huid, te verstrakken. De behandeling richt zich op progerine, dat de cellulaire veroudering weergeeft. De concentratie van dit proteïne in de celkern is een maat voor de biologische leeftijd van de cellen.

 

CORRECTIVE (vanaf 35-40 jaar) is een waardig alternatief voor plastische chirurgie, een cosmetische behandeling die zelfs de diepste rimpels vervaagt, de aanblik jeugdiger maakt en de huid zijn souplesse en jeugdige uitstraling teruggeeft.

 

TIMELESS (vanaf 40-45 jaar) is de allesomvattende ultra-verjongende lijn met evolutionair-revolutionair effect samengesteld uit meer dan 25 pure actieve ingrediënten. Ontwikkeld met de laatste multi-gen technologie waarmee de tijd in de huid kan worden teruggedraaid. Een nieuwe cosmetische dimensie die inwerkt op de tot uitdrukking komende huidgenen welke een invloed hebben op de veroudering van de cellen, waardoor ze hun natuurlijke jeugdigheid terugkrijgen. De perfecte combinatie van 3 esthetische anti-verouderingsstrategieën:

  • zorgen voor een perfecte celkwaliteit
  • stimuleren van de celgeneratie
  • versterken van de celfunctie

Naast de behandelingen zijn ook de producten te koop in ons salon en op onze webshop.