Wat is Meta Therapy?

Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation therapy. Dermatude Meta Therapy combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in één 100% natuurlijke unieke methode.

  • Huidverzorging
  • Huidverbetering
  • Hydrateren
  • Herstellen

Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale sérums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

Er wordt aangeraden de Meta Therapy in een kuur van 4 of 8 beurten uit te voeren.

Ook de thuisverzorging speelt een belangrijke rol. De producten van Institut Esthederm zijn een absolute must tijdens een kuur van Meta Therapy.

Waarom werkt Meta Therapy?

1. Draai de klok terug met Dermatude Meta Therapy

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt bovendien versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon(nebank), airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling, en genotsmiddelen zoals alcohol en roken.

2. Het geheim? Her-activeer de collageen en elastine productie van de huid van binnenuit.

Meta Therapy stimuleert het herstelmechanisme van de huid en gaat collageen en elastine produceren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit.

Dermatude Meta Therapy is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

3. Het resultaat? Een frissere en jongere versie van JOU op 100% natuurlijke wijze.

De huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Meta Therapy heractiveert wat uw huid in de loop der jaren verloren heeft en draait daarmee de biologische klok op natuurlijke wijze terug. Met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

4. Verleng de behandelresultaten van Meta Therapy.

Tijdens de Dermatude Meta Therapy behandeling worden speciale serums gebruikt. Deze worden ‘Subjectables’ genoemd. De Dermatude Subjectables, met ieder hun eigen specifieke werking, worden tijdens de behandeling met de micronaaldjes in de huid gebracht, dit is pijnloos. Door de Meta Therapy behandelingen is uw huid extra ontvankelijk voor deze werkzame stoffen, waardoor u een nog beter resultaat bereikt.

Voor wie is Meta Therapy?

Met Meta Therapy is het mogelijk om verschillende soorten behandelingen uit te voeren:

U kunt niet alleen kieze nvoor huidverbetering en anti-ageing van het gelaat, hals en/of decolleté, maar u kunt ook kiezen voor zeer specifieke behandelingen voor gedeeltelijke zones en zelfs individuele rimpels. Zelfs een combinatie van behandelingen is mogelijk om tot het beste resultaat te komen. Meta Therapy is geschikt voor ieder huidtype, zelfs de meest gevoelige huiden!

Prijs per behandeling:

€ 130.00

Meer info?

Voor meer info in verband met de thuisbehandeling en prijzen kunt u steeds in ons instituut terecht.